Dit zijn must-haves voor iedere man

hip hop, dancer, jump-1209499.jpg

Met het volgende rijtje kan je de meeste seizoenen wel doorkomen. Korte broeken en boxers hebben we laten hangen. Die leken ons te vanzelfsprekend. Dit zijn kledingstukken die iedere outfit kan hebben en iedere outfit goed doen. Heel basic, wat ze tijdloos maakt. Als je wat meer geld kwijt bent voor deze kledingstukken is dat zeker geen weggegooid geld. Vaak doe je met wat duurdere kledingstukken een stuk langer en zijn duurdere kledingstukken meestal duurzaam dus ook beter voor het milieu. Minder waterverspilling en een beter productieproces. Het is beter voor de katoenboeren en voor de producenten in de fabrieken. De kwaliteit is een stuk beter, hierdoor gaat de kleding langer mee. Duurzame stoffen zitten een stuk lekkerder en zijn vaak zachter. Er zijn genoeg redenen om duurzame kleding te kopen dus! Kijk eens goed rond want er zijn een hele hoop leuke duurzame kledingmerken te vinden!

De spijkerjas is de perfecte lente jas voor koele zomeravonden. Perfect in de herfst als jas met een hoodie eronder. Perfect in de winter om te layeren onder je overcoat of leren jack. Gewoon altijd perfect.

Naast je mooie, nette witte schoenen wil je natuurlijk ook bij je schoonouders aan kunnen komen in een iets meer casual doch nette outfit. Schaf daarom een mooi geruit overhemd, een flanel of een denim overhemd aan. Door die items zie jij er in jouw outfit al tien keer zo netjes uit. Zelfs als je niet echt fan bent van horloges, is het toch goed om er in eentje te investeren. Bij een speciale gelegenheid maakt een horloge je outfit echt af. Kost een duit, maar dan heb je ook wat. Overigens zijn er ook heel veel mooie betaalbare horloges die je kan aanschaffen. En als je er geen geld voor wilt neerleggen kan je altijd nog je opa of vader lief aankijken met de vraag of zij nog wat voor je hebben liggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *